RENEW
Kerk in beweging

Samen sterk

We trekken graag op met andere wijkcommunities die op een holistische manier willen pionieren (zie onze droom). We willen niet enkel een netwerk zijn, maar een front die bouwt aan een gezamenlijke missie. Een front waarin community's in elkaar investeren, en elkaar ondersteunen waar mogelijk.

RENEW initieert nieuwe plekken en faciliteert start-ups die graag holistisch willen pionieren op wijkniveau.

  • Onderdeel worden van RENEW betekent dat er veel resources in de vorm van tools en coaching beschikbaar komt. We gaan altijd uit van maatwerk; de wijk, het startteam en bijbehorende ervaring, de beschikbare tijd, mogelijke samenwerkingspartners, etc. verschillen per community. Dat vraagt dus ook per community een andere aanpak.
  • Daarnaast word je onderdeel van een groep mensen die bereid zijn in elkaar te investeren, en hun ervaring met elkaar te delen. Commitment is hierin een belangrijk element. Want een gezamenlijke missie kan alleen nagejaagd worden als community's ook onderling als een team functioneren in afhankelijkheid van elkaar.

Onderstaande community's hebben zich aan elkaar en de gezamenlijke missie verbonden;

Het Koninkrijk van God zichtbaar maken in Nederland door het vermenigvuldigen van wijkcommunity's die zich op holistische (integrale) wijze inzetten voor de bloei van hun wijk.

Zie jij kansen voor een pioniersplek in je eigen wijk? Of ben je al gestart, maar spreekt de holistische visie van RENEW je aan? Of wil je gewoon eens wat meer informatie? Neem contact met ons op en we zorgen dat we snel met de benen op tafel en een bak koffie in de hand kennis kunnen maken!   

RENEW Community's

KenHem Community (Ede)
BijHem Community (Groningen)